Populära Sexleksaker

galleri

Besök vår onlinebutik

WOLT! Hemleverans inom 60 min

SEXLEKSAKER - LOVETOYS I STOCKHOLM

I vårt sortiment hittar ni över 1000 produkter som är handplockade, det bästa från våra leverantörer.

Vi är en sexbutik på Södermalm i Stockholm som hjälpt 100.000 tals överförtjusta kunder genom åren. Vår ambition är att ni kunder alltid ska bli mer än nöjda. Med en gedigen och långvarig erfarenhet kan vi erbjuda de bästa produkterna & service i toppklass. 

Get In Bed and Play With Me

Kategorier inom sexleksaker

Hitta din favorit sexleksak! Vi har sexleksaker för kvinna och man. Vi har dildos, strapon, penispumpar, underkläder och accessoarer i olika former, storlekar och utförande. Välkommen till vår sexbutik på Södermalm i Stockholm.

Magic wand sexleksaker

Sexleksaker för honom

Sexleksaker i olika former och utföranden

Sexleksaker

Sexleksaker i olika utföranden

Glidmedel & Lusthöjande

Strapon i olika material

Hygien & Massage

Hygien, Oljor & Massage

Oljor & Glidmedel

Oljor, glidmedel

Underkläder

Strapon i olika material

Produkter som passar alla

Välj mellan spektakulära, färgglada dildos i rolig design eller som liknar en penis med både ollon och testiklar. Vi har på Lovetoys.nu har sexleksaker Stockholm som passar allas sexualitet.

Sexbutik södermalm

LoveToys

Sexbutik Lovetoys

Plats

Östgötagatan 75
116 64 Stockholm.

Kontakta Oss

Telefon : 08-694 72 22

Epost: info@lovetoys.nu

Våra öppettider

MÅN-FRE: 10:00 – 19:00

LÖR-SÖN: 11:00 – 16:00

LOVE TOY`S STOCKHOLM

Prisvärda Sexleksaker för Kvinna & Man

Vi på Lovetoys i Stockholm är en erfaren sexbutik på Södermalm, som har funnits med sedan 1979 under olika namn, och som sedan dess har hjälpt hundratusentals kunder med att hitta rätt sexleksaker för dem. Du som har handlat hos oss tidigare kanske även känner igen namnet Martinshop, men vi går numera under namnet Lovetoys Stockholm.
  Utöver vår webbsida finns vi som fysisk butik, som du kan besöka på plats på Östgötagatan 75 på Södermalm i Stockholm, där vi normalt har öppet måndag till fredag klockan 10-19 och på lördag till söndag klockan 11-16.

  När du handlar i vår butik kan du också välja att betala med Klarna och dela upp din betalning.
Vi erbjuder hemleverans av varor i Stockholmsområdet på torsdagar varje vecka.

Dessutom anordnar vi möhippa, svensexa, grabb-och tjejkväll i vår butik efter stängning.

  • Vardagar kl 19.00-21.00
  • lördagar kl 16.00-19.00

Sexbutiken Lovetoys på  Södermalm

Vår personal på Lovetoys är trevliga, kunniga och erfarna. Behöver du hjälp att hitta det du vill ha? Vi hjälper dig med alla frågor och funderingar oavsett om du är själv eller om ni är ett par, oavsett ditt kön. Känn dig inte dum, utan fråga oss om allt det du undrar över, så ger vi dig svar. Vi har god kunnighet inom våra kunders önskemål och värderingar kring sexualitet, och har ett stort kontaktnät med leverantörer i Europa som vi får alla de senaste nyheterna från.

Vi vet om att ett bra sexliv och bra hälsa och livskvalitet går ihop, och hjälper dig till det du behöver för att få njuta.

Ni är varmt Välkomna!

Prisvärda analpluggar, vibrator och dildos

Specialvarianter som är vanliga är analplugg, dubbeldildo – som kan användas av två personer samtidigt – och strap-on-dildon. Den senare monteras i ett speciellt bälte som därefter möjliggör penetration av sin partner för vaginal eller anal stimulans. Denna typ av dildo kan även sättas fast på låret. Det finns även dildoar som fäster mot blanka ytor tack vare en sugkopp i bakänden.Dildoar avsedda för anal stimulans finns även de i olika utföranden.
Lovetoys.nu önskar er välkomna till sexbutik Södermalm Stockholm

Hur kan sexleksaker göra sexet skönare?

Olika typer av sexuellt stimulerande leksaker kan stimulera olika områden. Vibration Sexleksaker stimulerar din penis eller cirkulation och hjälper till med din sex orgasm. På slidan sidan av magen kan det bli mer avkopplande när det gäller att stimulera den inre foder. Det kallas ”G-punkten”. Den innehåller ett speciellt sexuellt stimulerande spel för att stimulera dessa områden. Prostatakörteln ligger mellan urinblåsan (rectum) och penisen, där penisen börjar i kroppen. Stimuleringen av prostatum genom analen är bra för prostatan.

Köp billiga sexleksaker för kvinna & man

Letar du efter ett nytt sätt att krydda ditt sexliv? Kolla in vårt utbud av sexleksaker! Vi har allt du behöver för att komma igång, bland annat dildos, vibratorer och analpärlor. Oavsett om du letar efter något enkelt och grundläggande eller något mer avancerat har vi den perfekta sexleksaken för dig. Handla med självförtroende i vetskap om att alla våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och omfattas av en 100 % nöjdhetsgaranti.

Läs om sexleksakernas historia

Historian om Sexleksaker & dildos

Tidiga dildo var gjorda av sten, trä eller keramik. Under 1940-talet kom en variant av gummi med en stålfjäder inuti. Mer moderna material som Silicon, PVC och jelly är styvare. Det finns även dildo utan mjukgörare.
Dildo av silikon kan vara dyrare men är mer hygieniska, då materialet är fritt från porer och kan både frysas och kokas.
Det finns även dildo av rostfritt stål som av vissa uppskattas för sin tyngd eller möjligheten att värmas eller kylas.
Dessa är även lämpliga för elektrostimulation.
Även dildo av glas förekommer, ofta i fantasifulla former.

Köp billiga sexleksaker för kvinna & man

Storleken på en dildo kan variera kraftigt beroende på användningsområde och material. En studie visar på att medelstorleken för den användbara eller införbara delen av en dildo är cirka 21% längre i jämförelse med medelstorleken hos en penis i erigerat tillstånd, medan medelomkrets är nästintill densamma. Ormen på en dildo kan variera, från att vara realistisk och penisliknande med eller utan pung till att vara skapt i olika fantasifulla former.Vilka är vi Lovetoys?

Hos oss på Lovetoys Stockholm hittar du sexleksaker för alla smaker, oavsett om du är själv eller tillsammans med någon, och oavsett ditt kön. Vi erbjuder bland annat dildos, penisattrapper som kan användas vaginalt, analt eller oralt; vibratorer och massagestavar, som stimulerar med vibrationer eller pulserande tryckvågor; lösvaginor, för stimuli av penis; strap-on dildos för par och analpluggar, rabbits, penispumpar, sexdockor, prostatastavar, med mera.

Produkter som passar alla

Välj mellan spektakulära, färgglada dildos i rolig design eller en som liknar en penis med både ollon och testiklar. Vi har produkter som passar allas sexualitet.

FAQ

Vilka är LoveToys Stockholm ?

Vi på Lovetoys Stockholm är en erfaren sexbutik på Södermalm, som har funnits med sedan 1979.

Säkra och trygga betalningar ?

När du handlar i vår butik kan du också välja att betala med Klarna och dela upp din betalning

Produkter från kända varumärken ?

Vi har ett stort kontaktnät med leverantörer i Europa som vi får alla de senaste nyheterna från.

Levererar ni varor hem ?

Vi erbjuder även hemleverans av varor till dig i Stockholmsområdet på torsdag varje vecka.

Kan jag besöka er butik ?

JA, du kan besöka på plats på Östgötagatan 75 på Södermalm i Stockholm.  Öppet måndag till fredag klockan 10-19 och på lördag till söndag klockan 11-16.

Anordnar ni event ?

JA, vi anordnar möhippa, svensexa, grabb- och tjejkväll och dylikt i vår butik efter stängning vardagar klockan 19-21 och lördagar klockan 16-19.

LELO sexleksaker
dream toys sexleksaker
obsessive sexleksaker

NYHET! VI ERBJUDER HEMLEVERANS

Köp dina produkter här!
Klicka på köp nu!

NYHET! Vi erbjuder hemleverans
LOVE TOYS

Få ditt paket hem direkt!
Med snabb leverans direkt till din dörr - gör en beställning redan idag!

60
MIN

Köp dina produkter här!
Klicka på köp nu!