Om Oss

Lovetoys

Besök vår onlinebutik

WOLT! Hemleverans inom 60 min i Stockholm

OM OSS - LOVETOYS I STOCKHOLM

Vi har funnits i Stockholm sedan år 1979 under flertal olika namn, bland annat Martin Shop, därför har vi varit med från början & har lång erfarenhet i branschen.

Vi är en sexbutik på Södermalm i Stockholm som hjälpt 100.000 tals överförtjusta kunder genom åren. Vår ambition är att ni kunder alltid ska bli mer än nöjda. Med en gedigen och långvarig erfarenhet kan vi erbjuda de bästa produkterna & service i toppklass. 

Get in Bed and Play with Me

Vilka är Love toys Stockholm?

Vi på Lovetoys Stockholm, sexbutik på Södermalm, som har funnits med sedan 1979 under olika namn, och som sedan dess har hjälpt hundratusentals kunder med att hitta rätt sexleksaker för dem. Du som har handlat hos oss tidigare kanske även känner igen namnet Martinshop, men vi går numera under namnet Lovetoys Stockholm.

Vart finns vår sexbutik?

Utöver vår webbsida finns vi som fysisk butik, som du kan besöka på plats på Östgötagatan 75 på Södermalm i Stockholm, där vi normalt har öppet måndag till fredag klockan 10-19 och på lördag till söndag klockan 11-16. När du handlar i vår butik kan du också välja att betala med Klarna och dela upp din betalning. Läs mer om Sexleksaker Stockholm

Vi erbjuder även hemleverans av varor till dig i Stockholmsområdet varje dag via Wolt.

Produkter som passar alla

Välj mellan spektakulära, färgglada dildos i rolig design eller en som liknar en penis med både ollon och testiklar. Vi har produkter som passar allas sexualitet.

FAQ

Vilka är LoveToys Stockholm ?

Vi på Lovetoys Stockholm är en erfaren sexbutik på Södermalm, som har funnits med sedan 1979.

Säkra och trygga betalningar ?

Njut av trygga och säkra betalningar med WOLT när du handlar på Lovetoys.nu – din förtroendeingivande plattform för sexleksaker i Stockholm

Produkter från kända varumärken ?

Vi har ett stort kontaktnät med leverantörer i Europa som vi får alla de senaste nyheterna från.

Levererar ni varor hem ?

Utforska vårt omfattande utbud av sexleksaker på Lovetoys.nu – din onlinebutik i Stockholm. Med hjälp av WOLT kan vi erbjuda snabba leveranser inom 60 minuter!

Kan jag besöka er butik ?

JA, du kan besöka på plats på Östgötagatan 75 på Södermalm i Stockholm.  Öppet måndag till fredag klockan 10-19 och på lördag till söndag klockan 11-16.

Anordnar ni event ?

JA, vi anordnar möhippa, svensexa, grabb- och tjejkväll och dylikt i vår butik efter stängning vardagar klockan 19-21 och lördagar klockan 16-19.

LELO sexleksaker
dream toys sexleksaker
obsessive sexleksaker

NYHET! VI ERBJUDER HEMLEVERANS

Köp dina produkter här!
Klicka på köp nu!

NYHET! Vi erbjuder hemleverans
LOVE TOYS

Få ditt paket hem direkt!
Med snabb leverans direkt till din dörr - gör en beställning redan idag!

60
MIN

Köp dina produkter här!
Klicka på köp nu!